Cimkek

Kismanók és a Montessori

Egy otthonülő anyuka vagyok, aki imád foglalkozni kislányával. Dia hamarosan 5 éves, 4 órát tölt naponta német óvodában, délután viszont sokat játszunk, barkácsolunk, rajzolunk, olvasunk. Néha Montessori játékokat is kipróbálunk . Természetesen a megfelelő mozgás mennyiségről és a helyes táplálkozásról sem feledkezünk meg :) Márciusban még egy kislánnyal gyarapodik kis családunk, amit már nagy izgalommal várunk.

Friss topikok

  • anya01: @f_kriszti: Kedves Kriszti! Köszönjük a soraidat. A jatekot alapvetöen lefotozhatom mikor lesz eg... (2010.01.29. 11:49) Egy kis matekozás!

Linkblog

HTML

Cica

2010.02.08. 10:12 | anya01 | Szólj hozzá!

 

Mivel én nagyon ockodom többnyire minden állattól nagyon vigyáztam rá, h ezt Dia ne érezze meg rajtam, hátha így ö inkább állatbarát lesz, mint én.
Szerencsére ilyen szempontból apukájára hasonlít, ugyanis Dia rajong az állatokért.
3 éves volt, amikor vettünk neki egy britmacskát, aki azóta is lányom legjobb barátja.
Persze az elején voltak nehézségek, Dia szeretetében nagyon sokat gyámpászta szegény állatot de mostanra meg tanult kedvesen közeledni házi kedvencéhez.
Mostanra kezd kialakulni az is, hogy megpróbál gondoskodni a cicáról. Persze azért árgus szemekkel kell figyelni a dolgot, mert könnyen megtörténhet másképp, h kiugrunk egy-egy étkeztetést.
Én személyesen azt tapasztalom, h nagyon jó hatással van egy állat egy kisgyerekre.
Számomra még mindig nehéz megszokni, hogy  macskával lakom egy házban ( a sok takarítás amit igényel), viszont látván gyerekem boldogságát,  a döntést soha meg nem bánom.
A tavalyi farsang jelmezünk természetesen cica voltJ.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatszva-tanulunk.blog.hu/api/trackback/id/tr81738569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása