Cimkek

Kismanók és a Montessori

Egy otthonülő anyuka vagyok, aki imád foglalkozni kislányával. Dia hamarosan 5 éves, 4 órát tölt naponta német óvodában, délután viszont sokat játszunk, barkácsolunk, rajzolunk, olvasunk. Néha Montessori játékokat is kipróbálunk . Természetesen a megfelelő mozgás mennyiségről és a helyes táplálkozásról sem feledkezünk meg :) Márciusban még egy kislánnyal gyarapodik kis családunk, amit már nagy izgalommal várunk.

Friss topikok

  • anya01: @f_kriszti: Kedves Kriszti! Köszönjük a soraidat. A jatekot alapvetöen lefotozhatom mikor lesz eg... (2010.01.29. 11:49) Egy kis matekozás!

Linkblog

HTML

Kézügyesség 2

2009.12.10. 19:43 | anya01 | Szólj hozzá!

 

Már egy ideje azon gondolkodom, hogy megtanítom Diát varrni, elsőként keresztszemes mintát. Egyelőre sajnos meg nem tálaltam nagy méretű műanyag tűt, amivel nem tudja megszúrni magát, így ez a projekt még várat egy kis ideig magára.
Az ebay-en találtam ezt a játékot (1,5 euróba került), ami úgyszintén kézügyességet fejleszt.
Sajnos Diánál nem aratott olyan nagy sikert mind reméltem, mar az első minta közepénél abba is hagyta L.

Ennek ellenére én reménykedek benne, hogy fog még lekerülni a polcról

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatszva-tanulunk.blog.hu/api/trackback/id/tr521588919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása