Cimkek

Kismanók és a Montessori

Egy otthonülő anyuka vagyok, aki imád foglalkozni kislányával. Dia hamarosan 5 éves, 4 órát tölt naponta német óvodában, délután viszont sokat játszunk, barkácsolunk, rajzolunk, olvasunk. Néha Montessori játékokat is kipróbálunk . Természetesen a megfelelő mozgás mennyiségről és a helyes táplálkozásról sem feledkezünk meg :) Márciusban még egy kislánnyal gyarapodik kis családunk, amit már nagy izgalommal várunk.

Friss topikok

  • anya01: @f_kriszti: Kedves Kriszti! Köszönjük a soraidat. A jatekot alapvetöen lefotozhatom mikor lesz eg... (2010.01.29. 11:49) Egy kis matekozás!

Linkblog

HTML

Tangram

2010.01.13. 19:47 | anya01 | Szólj hozzá!

 

Navigálás közben találtam rá erre az ingyen lementhető és kinyomtatható Tangram játékra:
 
 
Aki nem ismerne a játékot, itt olvashat róla: http://en.wikipedia.org/wiki/Tangram
Miután kinyomtattam vastagabb kartonra, lamináltuk és kivágtuk a formákat. Nagyon büszke voltam Diára, mert hibátlanul kirakta a képeket, és nagyon élvezte.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatszva-tanulunk.blog.hu/api/trackback/id/tr791670240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása