Cimkek

Kismanók és a Montessori

Egy otthonülő anyuka vagyok, aki imád foglalkozni kislányával. Dia hamarosan 5 éves, 4 órát tölt naponta német óvodában, délután viszont sokat játszunk, barkácsolunk, rajzolunk, olvasunk. Néha Montessori játékokat is kipróbálunk . Természetesen a megfelelő mozgás mennyiségről és a helyes táplálkozásról sem feledkezünk meg :) Márciusban még egy kislánnyal gyarapodik kis családunk, amit már nagy izgalommal várunk.

Friss topikok

  • anya01: @f_kriszti: Kedves Kriszti! Köszönjük a soraidat. A jatekot alapvetöen lefotozhatom mikor lesz eg... (2010.01.29. 11:49) Egy kis matekozás!

Linkblog

HTML

Heidi a hegyek lánya

2010.01.26. 10:47 | anya01 | 2 komment

 

7végére sikerült  elkapnunk Diával egy megfázást, habár már nagyon reménykedtem, hogy ezt a szezont megússzuk.
Sokat pihentünk és próbáltuk kihozni belőle a legjobbat. Szombat délután egy – egy bögre meleg kakaó mellett megnéztük Dia kedvenc meséjét (sokadára): Heidi-t.
Kislányom egyszerűen imádja ezt a történetet, néha szerepjátékban is eljátssza A kedvenc szereplője, Snuki a kis kecske de a gyönyörű hegyek sem kerülték el figyelmét.
Mese nézés közben Dia egyszer csak felsóhajtót, hogy milyen jó lenne Svájcba menni. Férjemmel egymásra néztünk és szavak nélkül is egyszerre született meg a gondolat bennünk, hogy milyért is ne.
Így ha semmi nem jön közbe, akkor a nyáron elmegyünk egy hétre. Én nagyon örülök neki, mert Dia (valamennyire) megismerhet egy új kultúrát és gyönyörködhet a csodaszép hegyekben.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatszva-tanulunk.blog.hu/api/trackback/id/tr921703058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gundel a Marson (törölt) 2010.01.26. 16:09:21

Szia!

Azt a változatot láttátok, amelynek Noley Thornton a főszereplője?

Tudom ajánlani.

anya01 2010.01.26. 16:22:52

@Gundel a Marson:

Szia!

Igen, a Disney film változat is megvan, és én imádom:).
Dia meg inkább a mesét részesíti előnybe, mert ott a Nagyapa sokkal kedvesebb, illetve a filmnél egy kicsit megrázta, hogy a Heidi szülei meghalnak:(
süti beállítások módosítása