Cimkek

Kismanók és a Montessori

Egy otthonülő anyuka vagyok, aki imád foglalkozni kislányával. Dia hamarosan 5 éves, 4 órát tölt naponta német óvodában, délután viszont sokat játszunk, barkácsolunk, rajzolunk, olvasunk. Néha Montessori játékokat is kipróbálunk . Természetesen a megfelelő mozgás mennyiségről és a helyes táplálkozásról sem feledkezünk meg :) Márciusban még egy kislánnyal gyarapodik kis családunk, amit már nagy izgalommal várunk.

Friss topikok

  • anya01: @f_kriszti: Kedves Kriszti! Köszönjük a soraidat. A jatekot alapvetöen lefotozhatom mikor lesz eg... (2010.01.29. 11:49) Egy kis matekozás!

Linkblog

HTML

Mona Lisa Dia módra

2010.01.25. 17:12 | anya01 | Szólj hozzá!

 
A héten Leonardo da Vinci hét volt nálunk. A neten kerestem ki a híresebb festmények képeit, illetve a festő életéről meséltem Diának egy keveset.
Az ihlet onnan származik, hogy ajándékban kaptunk egy nagyon érdekes kifestőt, aminek címe: Masterpieces. A könyv megtalálható a köv. címen: http://www.amazon.com/Start-Exploring-Masterpieces-Coloring-Book/dp/0894718010/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1264424908&sr=8-1
 
Dia nagyon lelkes volt  Mona Lisa színezésnél, aminek én borzasztóan örültem, ugyanis ö nem szeret színezni. Valahogy nincs türelme az ilyen pepecs munkához.
A héten egy másik festő lesz soron, de még nem tudom melyik…

A bejegyzés trackback címe:

https://jatszva-tanulunk.blog.hu/api/trackback/id/tr101701251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása