Cimkek

Kismanók és a Montessori

Egy otthonülő anyuka vagyok, aki imád foglalkozni kislányával. Dia hamarosan 5 éves, 4 órát tölt naponta német óvodában, délután viszont sokat játszunk, barkácsolunk, rajzolunk, olvasunk. Néha Montessori játékokat is kipróbálunk . Természetesen a megfelelő mozgás mennyiségről és a helyes táplálkozásról sem feledkezünk meg :) Márciusban még egy kislánnyal gyarapodik kis családunk, amit már nagy izgalommal várunk.

Friss topikok

  • anya01: @f_kriszti: Kedves Kriszti! Köszönjük a soraidat. A jatekot alapvetöen lefotozhatom mikor lesz eg... (2010.01.29. 11:49) Egy kis matekozás!

Linkblog

HTML

Kistestvér!

2009.11.26. 10:40 | anya01 | Szólj hozzá!

 

Most, hogy nagyon várjuk a kistestvér érkezését megpróbáltunk minden olyan könyvet beszerezni Diának, ami a témával kapcsolatos.
Sajnos azt kell, hogy mondjam, elég szegényes a kínálat. Azaz kínálat meg csak – csak de színvonalasabbik fajtából tényleg nincsen túl sok. Amikor megnézem a nemet vagy az angol kínálatot, hat…, irigykedem L.
Na de ne legyünk ennyire pesszimisták, mert azért a magyar piacon is tálaltunk  néhány tuti befutót.
Diának az abszolút kedvenc a Bartos Erika könyvei. Persze manapság öt mar mindenki ismeri. A könyvek első olvasásra  túl egyszerűnek tűntek de látván Dia pozitív reakcióját, én is megszerettem. Nálunk egy másik abszolút siker: Finy Petra: A tesó – ügy
Stílusban teljesen más, mint amit eddig olvastunk. Azt hiszem, ami a legjobban megfogott benne minket, az a könyv humora.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatszva-tanulunk.blog.hu/api/trackback/id/tr281553489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása