Cimkek

Kismanók és a Montessori

Egy otthonülő anyuka vagyok, aki imád foglalkozni kislányával. Dia hamarosan 5 éves, 4 órát tölt naponta német óvodában, délután viszont sokat játszunk, barkácsolunk, rajzolunk, olvasunk. Néha Montessori játékokat is kipróbálunk . Természetesen a megfelelő mozgás mennyiségről és a helyes táplálkozásról sem feledkezünk meg :) Márciusban még egy kislánnyal gyarapodik kis családunk, amit már nagy izgalommal várunk.

Friss topikok

  • anya01: @f_kriszti: Kedves Kriszti! Köszönjük a soraidat. A jatekot alapvetöen lefotozhatom mikor lesz eg... (2010.01.29. 11:49) Egy kis matekozás!

Linkblog

HTML

Újra itt!

2010.01.06. 20:09 | anya01 | Szólj hozzá!

 

Nos nem vesztünk el és a blogrol sem mondtunk le, de sajnos nálunk nagyon zűrösen teltek az ünnepek. Éppen karácsony előtt (26-ik hétben) nagyon erős fájások törtek rám, ami erősen emlékeztettek szülési fájásokra. Rögtön bementünk a kórházba ahol megállapították, hogy mar félig nyitott a méhszáj. Szinte azon nyomban megkaptam a tüdő érlelő inekcio első felét és infúziókra kötöttek.
A karácsonyi hangulatunk siralmas volt, remegtünk, hogy nehogy  a baba túl korán jöjjön a világra.( Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ez velünk megtörténhet. Az első terhesség annyira simán ment, Dia 9 hónapra született optimális súllyal.)
Néhány nap után bezáródott a méhszáj (amitől valamennyire megkönnyebbültünk), úgy néz ki, hogy a kezelés, amit kaptam nagyon jól hatott de ez bármikor újra változhat.
Meg 4 kritikus hetet kell átvészelnünk az orvosok szerint, akkor a baba eléri a 2 kg-ot.(32-ik hét végére) Mondanom sem kell, hogy mennyire lassan telik az idő. Minden egyes nap egy kínszenvedés, minden összehúzódás vagy furcsa fájástól összerándul a gyomrom.
Már nagyon várom, hogy vége legyen ennek a rémálomnak és a karjaimban tarthassam az egészséges kisbabámat.
Diának is nagyon nehéz időszak volt, napközben végig bent voltak velem a kórházban. A karácsonyi ajándékoknak sem örült úgy mint szokott, borzasztóan aggódott étem szegénykém.
Mindenesetre próbálunk optimisták lenni, előre nézni és reménykedni, hogy mindennek még jó vége lesz.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatszva-tanulunk.blog.hu/api/trackback/id/tr161652480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása