Cimkek

Kismanók és a Montessori

Egy otthonülő anyuka vagyok, aki imád foglalkozni kislányával. Dia hamarosan 5 éves, 4 órát tölt naponta német óvodában, délután viszont sokat játszunk, barkácsolunk, rajzolunk, olvasunk. Néha Montessori játékokat is kipróbálunk . Természetesen a megfelelő mozgás mennyiségről és a helyes táplálkozásról sem feledkezünk meg :) Márciusban még egy kislánnyal gyarapodik kis családunk, amit már nagy izgalommal várunk.

Friss topikok

  • anya01: @f_kriszti: Kedves Kriszti! Köszönjük a soraidat. A jatekot alapvetöen lefotozhatom mikor lesz eg... (2010.01.29. 11:49) Egy kis matekozás!

Linkblog

HTML

Baba!

2010.01.07. 10:06 | anya01 | Szólj hozzá!

 

Mikor játékot vásárolok Diának, igyekszem nagyon igényesnek lenni. Sokkal fontosabb a minőség, mint a mennyiség.
Azt nem állíthatom, hogy nincs a piacon kínálat, de a ténylegesen jó minőségű és szép kivitelezésű játékok elég ritkák. Sokáig egyik nagy kedvencünk a Haba játékok voltak. (www.haba.de) Mostanra egy kicsit zavar az, hogy ipari mennyiségben készülnek, ehhez képest meg nagyon drágák.
Mivel Diának közeleg gyors léptekben az 5 éves születésnap, nagyon elkezdtem nézelődni, hogy mivel lephetném meg a nagylányt. Annak ellenére, hogy eddig sosem érdeklődőt a babák iránt, most hogy hamarosan testvér lesz ez nagyon megváltozott. Egy nagyon szép babát szeretnék neki, ami évekig megmarad. Első körben megint a Haba termékei közül próbáltam vállasítani de valahogy az összes baba olyan ismerős volt. Szinte Dia összes barátnőjének már van egyik vagy másik modell.
Némi keresgélés után elkezdtem nézelődni magyar lapokon is. Hát nagy volt a meglepetésem, amikor rátaláltam erre a honlapra: http://textilbaba.gportal.hu/
Itt gyönyörű szép babákat találtam legalább Haba minőségben, óriási választékkal. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy Magyarországon ilyen kreatív emberek élnek, akik ilyen gyönyörű alkotásokat hoznak létre.
Sajnos az eper család, ami a foton is látszik már nem rendelhető (sajog a szívünk érte), de még így is óriási választék van.
Az, hogy ezek a babák mind nagyon átgondolt kivitelezéssel és minőségben készültek, számomra egy borzasztóan nagy pozitívum.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatszva-tanulunk.blog.hu/api/trackback/id/tr551653536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása